KIT DIGITAL

  • Segment I. Pimes de 10 a 49 empleats. Subvenció màxima per empresa: 12.000€. – Convocatòria oberta a partir del 15 de març 2022 fins al 31 de desembre 2024.
  • Segment II. Pimes de 3 a 9 empleats. Subvenció màxima per empresa: 6.000€. – Convocatòria oberta a partir del 2 setembre 2022 fins al 31 de desembre 2024.
  • Segment III. Pimes i autònoms d’1 a 2 empleats. Subvenció màxima per empresa: 2.000€. – Convocatòria oberta a partir del 20 octubre 2022 fins al 31 de desembre 2024.

BENEFICIA’T DE FINS A 12.000 € PER A la DIGITALITZACIÓ DEL TEU NEGOCI

El programa KIT DIGITAL és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per a aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital, amb una ajuda de fins a 12.000 € per a empreses, PIMES i autònoms. Aquesta subvenció està emmarcada dins dels Fons Europeus «Next Generation EU» dins del Pla de recuperació Transformació i resiliència.
El sistema es basa en subvencions directes i no reemborsables que hauran d’invertir-se en les nostres solucions digitals com ara:

  • Lloc web i presència en internet – fins a 2.000 €

Disseny de pàgina web autogestionable que pot contenir pàgines com: pàgina d’inici, presentació de l’empresa, formulari de contacte, descripció de productes o serveis, reserves, dades de contacte.
Des de 1.800 €

* 2 anys de manteniment inclòs

  • Comerç electrònic – fins a 2.000 €

Botiga en línia o E-Commerce autogestionable i alta del catàleg de productes. Configuració dels mètodes de pagament i dels mètodes d’enviament digital i físic.
Des de 1.900 €

* 2 anys de manteniment inclòs

  • Gestió de xarxes socials – fins a 2.500 €

Creació del Mitjà social Pla, gestió mensual de les Xarxes, disseny i publicació de les peces comunicatives, monitoratge i optimització.
Des de 894 €

*6 mesos de prestació del servei

  • Gestió de Clients (CRM) – fins a 4.000 €

Instal·lació de CRM en codi obert per a la gestió de factures, dades de contacte, etc. dels teus clients.

Des de 1.600 €

* 2 anys de manteniment inclòs.

  • Gestió de Processos – fins a 6.000 €

Instal·lació i automatització processos de negoci relacionats amb els aspectes operatius o productius de l’empresa.

Des de 1.100 €

* 2 anys de manteniment inclòs

A QUI VA DIRIGIT?

Empreses, microempreses i treballadors autònoms.

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

 

T’INFORMEM SOBRE EL KIT DIGITAL

Jaestic t’informarà del Kit Digital. Emplena el següent formulari.

Accepto les condicions de protecció de dades de Jaestic.