cropped-cropped-logo-1

SANT JOAN 2002 SL

Servei integrat d’instal.lacions i reformes. Els serveis que s’han contractat son un plan de Renoweb corporatiu, manteniment del certificat de SSL, instal.lació i configuració del HTTPS al domini, pluguin translate i del google analytics. A més el plugin de whatsapp per la web.

casheurolac-logo

CASH EUROLAC

Cash Eurolac neix fa més de 25 anys com la culminació de tota una vida lliurada a la venda i distribució de productes alimentaris.Van contractar els nostres serveis per un Plan Renoweb Corporatiu, Certificat SSL, instal.lació i configuració del HTTPS al domini, del pluguin translate i del google analytics.

logo-ms

MEDISHOES

Ofereixen als seus clients la màxima comoditat, facilitat i encert en les seves compres de calçat en línia. Els serveis oferts son el plan renoweb corporatiu, certificat del SSL, instal.lació i configuració del HTTPS al domini, del plugin translate, google analytics i webmastertools. A més la creació d’un vídeo animat fins 30 segons de durada.

logo_matronas

MATRONA A UN CLIC

Matrona a un clic és un projecte que neix el 2020 al veure’s obligats a treballar a distància, però donant la millor atenció a les futures mares, sense voler perdre la proximitat i il·lusió de tenir la millor experiència possible. Els serveis seleccionats per Matrona a un clic són la creació del naming, pack d’imatge corporativa (Logotip, imagotip, favicon, Targetes de Visita, Tríptic, Photocall), Plan renoweb avançat i l’instal.lació, configuració i manteniment del certificat SSL.

cropped-ecolavado-jd-logo

ECOLAVADO JD

Empresa de joves emprenedors dedicada a la neteja, estètica i desinfecció de vehicles amb bona formació i experiència en el sector. Serveis oferts: desenvolupament del logotip en format .jpg i pdf, plan renoweb corporatiu, plugin traductor, instal.lació, configuració i manteniment del certificat SSL.

logo-merkapiso-new

MERKAPISO VENDRELL

Merkapiso és una empresa de serveis immobiliaris amb seu a Viladecans, que es dedica a la compra, venda i lloguer d’immobles a tot Catalunya.Servei oferts: servei d’impremta per les carpetes i l’adaptació de disseny a format de carpetes

cropped-logo-mail

FUSTERIA ROMA

Fusteria Roma és una empresa familiar fundada a Barcelona l’any 1911 i ubicada des de 1994 a Sant Pere de Ribes. Fan tot tipus de treballs en fusta i els seus derivats, com portes, cuines, armaris, parquets i mobiliari a mida. Serveis seleccionats: plan renoweb corporatiu, plugin traductor, instal,lació, configuració i manteniment del certificat SSL.

IN USE ACADEMY

IN USE ACADEMY

Equip de professors llicenciats en filologia anglesa o en traducció, màsters en ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera i doctors en lingüística aplicada preparats per a treure el millor de tu.

OASISAND

OASISAND

Pequeño equipo de personas con muchos kilómetros rodados y una pasión en común viajar en motocicleta. Fabrican productos pensados para los viajes en moto utilizando materiales de primera calidad…

AVVRCD

AVVRCD

AAVRCD és la unió d’agències de viatges receptives en la Costa Daurada. Aquesta associació va ser constituïda sense ànims de lucre, el dia 28 d’abril de 1999.

GASTROSAPIENS

GASTROSAPIENS

GastroSAP!*ENS construeix relacions WOW abans, durant i després del moment de consum en el restaurant. La seva experiència i el know-how d’aquest equip treballaran perquè aconsegueixis els teus objectius

IRETH

IRETH

Una empresa jove, dinàmica i creativa, integrada per persones apassionades pel seu treball, format per un equip de professionals, amb més de 15 anys d’experiència en el camp de l’assessoria i la gestió

NUTRATIS

NUTRATIS

Nutratis és un equip multidisciplinari format per diferents professionals del sector de la nutrició i l’esport que han decidit crear un mètode de treball conjunt per a ajudar a les persones que vulguin millorar la seva qualitat de vida ensenyant-los hàbits de vida saludables.

FISIOS

FISIOS

Fisios és un centre de fisioteràpia obert des del 6 de maig del 2018 amb la finalitat d’ajudar a totes les persones que es pugui ja sigui per dolor, patologia, lesió, DISFUNCIÓ, que presenti en el seu organisme

TOT CANAL

TOT CANAL

Des de 2004 es dediquen a la instal·lació de canalons d’alumini lacat sense solduras, coure natural, zinc i qualsevol tipus de canaló, a mesura i per a recollir l’aigua de les pluges.

GRUP XATIVA

GRUP XATIVA

Amb més de 25 anys d’experiència en el sector, Xativa complau presentarnossus restaurants especialitzats en arrossos i paelles cuinats en aigua de mar. Arrossos i paelles, d’alta qualitat i clara influència mediterrània.

STUDIO GATTO

STUDIO GATTO

Studio Gatto és una empresa familiar fundada per un matrimoni italià que inicia la seva aventura en 1989 amb l’obertura de la seva primera botiga a Vilanova i la Geltrú, a la comarca del Garraf.

NOVATEC

NOVATEC

Equipament industrial de diferents productes i servei: equips de cocció, forn, fred industrial i climatització, panells frigorífics, sistemes de línia freda completa, bufets i xou cooking, equipament i mobiliari d’acer inoxidable, equips i serveis per a la rentada, mobiliari i tèxtil.

logo_nou

JNB

Llarga experiència en la fabricació de teixits tècnics per a l’ambient marí ha convertit JNBMarini Tèxtils en experts en tèxtils marins. Van contactar amb nosaltres a principis de Març de 2019 per a que li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu. També ens ha contractat un paquet de posicionament en internet.

cropped-prolutec-logo

GRUP PROLUTEC

Grup Prolutec vol posar a la disposició dels seus clients a coneixement en el sector químic i treballar conjuntament en projectes de millora que aportin més valor i rendibilitat. Van contactar amb nosaltres a la fi de Febrer del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu i creació de campanya SEM.

logo

CATÀ GERMANS

Catà Germans s’esforça per ser una empresa àgil i flexible, en constant evolució, cuidant l’atmosfera del client per a proporcionar un producte de qualitat en el menor temps possible. Van contactar amb nosaltres a la fi de Febrer del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

diagonal-risc-logo

DIAGONAL RISC

Diagonal Risc és una empresa de l’Assegurança. Els mediadors tenim la formació específica que ens permet donar resposta a totes les necessitats dels nostres clients i assessors amb rigor i serietat. Van contactar amb nosaltres a principis de Març del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu i un desenvolupament de Newsletter.

LOGO WEB.png

EQUILATER

Equilàter és una empresa de reconegut prestigi a nivell nacional en el sector de l’enginyeria i les instal·lacions, tant en els sectors residencial, com a terciari i indústria. Formada per un equip de professionals lliurats, porta el segell de qualitat i servei en el seu ADN. Van contactar amb nosaltres a principis de Febrer del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu. També ens ha contractat un plugin d’idiomes.

logo (1)

MULTICASA

Van contactar amb nosaltres a principis de Febrer del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

dronlex_logo

DRONLEX

Dronlex es dedica a el enregistrament d’imatges aèries amb drons. Dronlex és una empresa habilitada per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) com a Operadora d’aeronaus pilotades per control remot, també conegudes com a Drons o RPAs. Van contactar amb nosaltres a a principis de Gener del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

VENTOSA- JAESTIC

VENTOSA ADVOCATS

En Ventosa Advocats trobarà un bufet jurídic on conflueixen experiència, professionalitat i eficàcia. Garantint una atenció legal rigorosa en tots els àmbits del dret. Va contactar amb la nostra empresa a principis de Desembre del 2018 perquè ens encarreguem del desenvolupament de la pàgina web

ORTOPEDIA BAIX PENEDES-JAESTIC

ORTOPÈDIA BAIX PENEDÈS

Ortopèdia Baix Penedès és un neogocio dedicat a corregir o evitar les deformitats del sistema musculo-esquelètic del cos humà, per mitjà de cirurgia (cirurgia ortopèdica), aparells (dits ortesis) o exercicis corporals. Va contactar amb nosaltres a mitjan Novembre del 2018 perquè e desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

Jarama – JAESTIC

TALLER JARAMA

Taller Jarama ofereix als seus clients serveis especialitzats per a automòbils amb 50 anys d’experiència, la qual ha anat modelant la cartera de serveis per a emmotllar-se a les necessitats del manteniment dels vehicles. A més disposen de les més modernes instal·lacions, la més moderna tecnologia i maquinària per al diagnostico i reparació de vehicles. Va contactar amb nosaltres a principis de Novembre del 2018 perquè li dissenyéssim una nova web amb el seu manteniment corresponent.

islandroom – JAESTIC

ISLAND ESCAPE ROOM

Island Fuita Room es dedica a l’entreteniment. Aquests et conviden a endinsar-te en una experiència única on sereu els protagonistes d’una emocionant aventura en uns espectaculars escenaris que us endinsaran en l’apassionant món de l’antic egipto. Van contactar amb nosaltres a principis de Novembre del 2018 per a que li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

BELLE PHOTOGRAPHY – JAESTIC

BELLE PHOTOGRAPHY

Belle Photography és un petit estudi de fotografia creat amb il·lusió i de manera autodidàctica, de la mà de Vanessa, que avui dia presenta un gran vano de serveis com per exemple els moderns NewBorns, Sessions Premamà i molts més a part de paquets especials. Ens va demanar ajuda a principis d’Octubre del 2018 per desenvolupar un projecte de Web Corporatiu nou i per la gestió del manteniment dels comptes de correu i Web corresponents.

AUTOCARAVANAS PENEDES – JAESTIC

AUTOCARAVANAS PENEDES.

Autocaravanes Penedes és una empresa especialitzada a oferir serveis de lloguer d’autocaravanes que s’emmotllin a les condicions que necessita el client per donar-li una major satisfacció i comoditat en la seva utilització. Ens va contractar a mitjans de Setembre del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la web i els seus comptes de correu.

MICROMITTER – JAESTIC

MICROMITTER

Micromitter és una empresa dedicada a la mecanització de plàstics per a l’enginyeria, se centra en la
fabricació de peces mecanitzades a mida, peces úniques, prototips. La seva missió sempre serà la d’un producte de qualitat amb el millor servei. Ens va contractar a principis d’Agost del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la web i els seus comptes de correu i li dissenyéssim un nou logotip corporatiu per a l’empresa, a part de contractar els nostres serveis d’impremta.

AHORAYA – JAESTIC

AHORA YA DESATASCOS.

Ara ja Desembussos treballa utilitzant les màquines i eines adequades per a resoldre embussos a les canonades. Ens va contractar a principis d’Agost del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la web i els seus comptes de correu.

ELEVA RENT – JAESTIC

ELEVA RENT

Eleva Rent, és una empresa fundada l’any 2005 la qual es dedica al lloguer de diferents plataformes elevadores que s’ajustin a les necessitats del client. Ens va contractar a mitjans de Juny del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la web i els seus comptes de correu.

PONENT CAR – JAESTIC

PONENT CAR

PONENT CAR Quality, és una empresa amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’automòbil a Tarragona, dedicada a la compra i venda de vehicles d’ocasió, seminous, i nous, amb la intenció d’oferir als seus clients els millors vehicles, a part de fiabilitat, finançament, garantia i preus possibles. Ens va contractar a principis de Juny del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la web i els seus comptes de correu.

COLUER – JAESTIC

COLUER

Coluer és una empresa familiar dedicada a la fabricació i creació de bicicletes des de l’any 1991 aconseguint que cada client obtingui una bicicleta especialitzada per la funció que vol desenvolupar el client. Comercialitzen productes pel sector de muntanya, BMX, E-Bikes, Carretera, Ciutat… Ens va contractar a finals de Maig del 2018 per crear una campanya als seus mitjans Web.

EUROPRAXIS – JAESTIC

EUROPRAXIS

Europraxis Legal Advocats i Consultors enfoca el seu treball a la qualitat i l’ètica professional oferint als seus clients solucions d’assessorament integrat a totes les àrees del Dret a mida i dirigides a les necessitats específiques. Es va posar en contacte amb nosaltres a mitjans de Maig del 2018 per desenvolupar un projecte Web nou i gestionar el corresponent manteniment de la Web i correu.

VINENTIA – JAESTIC

VINENTIA

Vinentia és una empresa la qual els seus serveis proporcionen a les petites bodegues una ajuda per la seva exportació a diferents països del seu producte relacionat amb el vi i el cava. Es va posar en contacte amb nosaltres a principis de Maig del 2018 per desenvolupar a la seva Web corporativa un nou projecte i una gestió del corresponent manteniment dels comptes de correu i la Web.

A.Traguany – JAESTIC

A. TRAGUANY

A. Traguany és un negoci dedicat a la construcció i a les reformes d’edificis i infraestructures de qualsevol tipus. Ens va contactar a mitjans d’Abril del 2018 per desenvolupar un nou projecte Web corporatiu, gestionar el manteniment de la Web i els comptes de correu corresponents.

C&P VACUUM – JAESTIC

C&P VACUUM SERVICE

C&P Vacuum és una empresa que ofereix solucions tècniques per tots els sectors de la indústria i la investigació com pot ser la química, l’automoció, tractaments tèrmics, solars, semiconductor, alimentació, entre altres… Es van posar en contacte amb nosaltres a finals de Març perquè els produíssim un nou projecte Web corporatiu, gestionéssim el manteniment de la Web i els comptes de correu corresponents i vam dissenyar i imprimir les noves targetes de visita.

CIT

CIT El Vendrell

“El Centri d’Iniciatives i Turisme (CIT)” és una entitat associativa que al llarg de 50 anys de trajectòria ha procurat mantenir una actuació d’acord amb les exigències comercials i socials de cada moment. El CIT treballa per al comerç, l’empresari i la restauració del Vendrell. Des de Jaestic realitzem el desenvolupament de la seva pàgina web i app mòbil.

Localtic

LOCALTIC

Aquest congrés pretén donar pas a reflexió i debat sobre l’ús de les TIC en entorns públics a més de donar a conèixer les experiències que estan realitzant els professionals en l’àmbit TIC. Van contractar a Jaestic per a la creació de la pàgina web.

Herbalife

Herbalife

Herbalife promou un estil de vida saludable i la responsabilitat social. Des del patrocini d’esportistes i equips, generant major visibilitat dels productes, i esdeveniments per recolzar de forma individual, l’Equip Herbalife està canviant l’estil de vida de la gent a tot el món. A Jaestic ens encarreguem de la realització de l’auditoria, campanya SEM i gestió de les xarxes socials.

SomGrossa

SOM LA GROSSA

“Doncs som de… d’on és la Grossa, on està la il·lusió dels premis, on habiten els nervis dels sorteigs, on neixen els somnis.” D’aquesta forma es descriuen en Som la Grossa; detallista autoritzat nº 121699 de Loteria de Catalunya, des del 2 de Juny de 1987. Encara que l’establiment porta obert des de 1972. La creació de la imatge corporativa, manual d’estil i pàgina web es va fer a Jaestic.

FuesteriaMarcé

Fusteria Marcé

En Fusteria Marcè treballen per satisfer les necessitats dels seus clients en tot el relacionat amb l’ebenisteria. Destaquen al Vendrell per la seva àmplia varietat de dissenys que han fabricat en sòls de parquet, portes, armaris, finestres i molt més. En Jaestic ens vam encarregar del disseny de la seva pàgina web.

Laymatec

LAYMATEC

LAYMATEC és un laboratori d’anàlisi físic-químic, microbiològic que satisfà les necessitats analítiques dels seus clients de diferents àmbits dins dels quals destaquen; indústria petroquímica, paper i cel·lulosa, sector agro-alimentari, cosmètica, vitivinícola, etc. Van contractar a Jaestic per al desenvolupament de la seva pàgina web.

Vips

Disco Vip’s

La millor sala de festes de la Costa Daurada nascuda l’any 1976 i totalment renovada el 2012. Consta de 4 ambients a més de terrasses inclusive, per gaudir de les millors sessions de música i tots els èxits de la mà dels seus Dj’s residents, concerts, espectacles teatrals … Es van posar en contacte amb Jaestic per a la creació de la seva pàgina web.

Intelment

Centre Intelment

Centre Intelment és un centre d’entrenament del cervell. En les teràpies que es duen a terme, es tracten tot tipus de problemàtiques relacionades amb el cos, la ment i la gestió de les emocions. El seu objectiu és aportar a l’ésser humà les eines necessàries per poder gaudir d’una excel·lent qualitat de vida. La creació de la pàgina web es va fer des de Jaestic.

Pellisaarafols

Pellisa Ràfols

L’any 1959, el seu fundador, Ignasi Pellisa, va començar i fins avui, han estat en constant evolució. En Pellisa Ràfols ofereixen tot tipus de retolació i/o implantació global de la imatge corporativa. Van encarregar la seva pàgina web a Jaestic.

ReformasVictor

Reformas Víctor Barbero

Reformes Víctor Barber; una empresa amb més de 20 anys al mercat de la reforma. Centren la seva activitat en la reforma integral o parcial de l’habitatge, cobrint tots els sectors necessaris per dur-la a terme, garantint la qualitat dels acabats, els temps de lliurament i un preu competitiu. La creació de la pàgina web es va fer des de Jaestic.

KartingComarruga

KARTING COMA-RUGA

En Karting Coma-ruga tenen un circuit per a adults; tècnic i ràpid per gaudir de la velocitat i les corbes. I un altre circuit infantil; el més gran d’Espanya, amb els karts de màxima seguretat per als nens. Van confiar en Jaestic per realitzar la seva pàgina web.

SagratCor

SAGRAT COR

El Col.legi Sagrat Cor del Vendrell està situat a la carretera de Valls (antic passeig de Castelar) amb ampliacions al C/ de Sta. Oliva i C/Colom. La seva formació es basa en les etapes d’educació infantil (guarderia), educació primària, secundària i batxillerat. El desenvolupament de la seva pàgina web ho vam fer des de Jaestic.

ClinicaDEntal

Clínica Dental Santa Tecla

En Clínica Dental Santa Tecla hi ha un equip multidisciplinari. La seva prioritat és el pacient; se li proporciona el diagnòstic i se li proposa la millor alternativa de tractament, ajudant-lo a prevenir els possibles problemes que puguin aparèixer en el futur, i realitzant els manteniments necessaris. L’empresa Jaestic, va ser contractada per realitzar la seva pàgina web.

Krypton

Krypton Chemical

Krypton Chemical es dedica des de l’any 1999 al desenvolupament i la fabricació de resines per a la construcció i la indústria. A les seves instal·lacions, situades a Hospitalet de l’Infant, Tarragona, desenvolupen i fabriquen resines de poliuretà, epoxi i poliurea per a tot tipus de projectes d’impermeabilització i recobriments de paviments i també per a processos industrials per a membranes de protecció. Van contractar a Jaestic per desenvolupar la seva pàgina web i la gestió de domini i correu.

NLP

NLP TRACK

En NLPtrack centren el seu interès, esforç i passió en la recerca, divulgació i formació de disciplines de canvi i millora personal i professional. Per a això, han reunit un equip de professionals relacionats amb l’organització d’esdeveniments i amb diferents disciplines de desenvolupament i creixement en tots els àmbits. La nostra empresa, Jaestic, va ser l’encarregada de realitzar la pàgina web i les campanyes SEM i SEO.

sahita

La Sahita

La finca “La Sahita”, està situada en el cor d’Extremadura pel seu immillorable clima i particular sòl que propicia unes condicions úniques per al cultiu de l’olivera. Tots els productes Sahita posseeixen el segell de qualitat sota la denominació “Smoil”. Jaestic no solament va fer el desenvolupament de la web, sinó que també els va fer les fotografies de producte, auditoria, consultoria tècnica, campanya SEM i SEO, campanya de newsletter, gestió de l’estratègia en Amazon, el pla de mitjans i la gestió de base de dades.

ICPNL

L’Institut Català de Programació Neurolingüística

ICPNL és una organització creada per promoure la divulgació, formació i recerca de Programació Neurolingüística i Coaching amb PNL. Els seus professionals de primer nivell centren les activitats en l’estudi del comportament humà i en la comunicació interpersonal amb un enfocament pragmàtic i rigorós, alhora que dinàmic i actual. Jaestic va desenvolupar la seva pàgina web i campanyes SEM i SEO.

calafell evasion

Calafell Evasión

Durant 21 anys comparteixen amb els seus clients la passió pels viatges organitzats arreu de tota la Península Ibèrica. La confiança brindada pels seus clients al llarg d’aquests anys els ha permès desenvolupar tant la gamma de les seves ofertes de viatge com l’establiment de CALAFELL EVASION a Espanya i Portugal. Jaestic els va crear la pàgina web.

Pairot

Pairot descans

Pairot Descans és una empresa fundada en 1956, acumulat al llarg dels anys una gran experiència al món del descans, oferint aquesta experiència en forma de servei especialitzat a tots els seus clients. Van acudir a Jaestic per a la realització de la seva pàgina web.

AiC

AIC Congres

AiC Congres és l’esdeveniment de Calafell que s’ha convertit en una cita obligada per als immobiliaris més exigents; aquells immobiliaris que volen anar una mica més enllà d’escoltar a immobiliaris parlant per a immobiliaris, per aquells que volen créixer i saben que, per aconseguir-ho, han d’obrir molt els ulls i la ment, conèixer i aprofundir en el que estan fent professionals d’altres àmbits per arribar a l’excel·lència. Van contractar els serveis de creació web de Jaestic.

Herma

Herma & Maher

HERMA treballa des de fa més de 40 anys per marcar tendències en el sector del moble entapissat de disseny i MAHER compta amb una àmplia experiència en el sector del moble entapissat de disseny. Van contractar a Jaestic per al desenvolupament de la seva pàgina web, les campanyes de newsletter i gestió de base de dades.

Muychulo

Muy chulo

Muy chulo és una tenda on venen detalls per regalar, de decoració, per a bebès … Amb missatges simpàtics. Es posen en contacte amb Jaestic per realitzar la pàgina web, auditoria, consultoria, assistència tècnica, campanya SEM i SEO i gestió de les xarxes socials.

balmes

Balmes Innova

Balmes Innova és la marca comercial amb la qual Centre d’Estudis Jaume Balmes i Fundació Privada Jaume Balmes AZ ofereix els seus serveis de formació i consultoria a empreses, autònoms i particulars. Balmes Innova es van posar en contacte amb Jaestic per a la realització d’assessorament tècnic, consultoria i CEO.

Gervall

GERVALL

Aplicacions Electromecàniques Gervall sempre ha seguit una mateixa filosofia: mirar més enllà amb l’objectiu ferm d’oferir als seus clients, una àmplia gamma de components per a ascensors, amb les millors prestacions i la màxima qualitat. Contracten a Jaestic per a la instal·lació i formació en CRM, assessorament tècnic i el desenvolupament de la seva pàgina web.

konforkit

Konforkit

KONFORKIT és la tecnologia de sostres mòbils de fàcil instal·lació i de baix cost que permet l’obertura parcial o total del sostre segons les necessitats, accionant un simple botó o mitjançant un comandament a distància. Contacta amb nosaltres per desenvolupar pàgina web, SEU i campanya en Google Adwords.

Punt dePintures

El punt dels pintures

El punt de les Pintures són botigues especialitzades en la venda de pintures, eines, maquinària i complements decoratius amb llarga tradició al món de la pintura i amb un excel·lent equip de professionals amb més de 20 anys de presència a les províncies de Tarragona i Barcelona. Es van posar en contacte amb Jaestic per a la realització de la seva pàgina web.

garraf

Autoescola Garraf

L’any 1980 neix Autoescola Garraf, amb la ferma convicció d’esdevenir una escola de conductors de referència a Vilanova i la Geltrú i intentant impartir un mètode d’ensenyament fàcil i proper per l’alumne, modern i entenedor. Contracten Pla Renoweb Corporatiu per a renovar la seva imatge a internet.

Graubox

Graubox

Centres de Transformació GRAUBOX S.L., es dediquen a donar solucions per a la construcció d’estacions transformadores. Es van posar en contacte amb Jaestic per a la realització de la seva pàgina web.

malthus-darwin

Malthus Darwin

Rosa Cabezas Ventura, Directora de Desenvolupament i Formació de Malthus Darwin. Consultoria de recursos humans especialitzada en selecció i headhunting de comandaments intermedis i directius. Contacta amb Jaestic per desenvolupar diseny personalitzat web i  aplicació de Backoffice.

mobles-valles

Mobles Vallés

Rosa Mª Vallés ens visita perquè li elaborem la pàgina web de la seva tenda de mobles fundada en 1965 a Cornellà de Llobregat, Mobles Comercial Rentat, una tenda pionera en la seva època. D’aquest esforç, Mobles Vallés ha consolidat com a empresa del sector del moble, que al Vendrell prendria el seu actual emplaçament l’any 1997, fins al dia d’avui.