CHECK & GO

Van contactar amb nosaltres a principis de Aprildel 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

logo-tr.png

DELFY COSMETICS

DELFY Cosmetics és una nova línia de maquillatge professional de la companyia farmacèutica FardiMedicos Regne Unit. Van contactar amb nosaltres a la fi de Març del 2019 per a consulta i assessorament en la Gestió del perfil d’INSTAGRAM de DELFY COSMETICS.

logo_nou

JNB

Llarga experiència en la fabricació de teixits tècnics per a l’ambient marí ha convertit JNBMarini Tèxtils en experts en tèxtils marins. Van contactar amb nosaltres a principis de Març de 2019 per a que li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu. També ens ha contractat un paquet de posicionament en internet.

cropped-prolutec-logo

GRUP PROLUTEC

Grup Prolutec vol posar a la disposició dels seus clients a coneixement en el sector químic i treballar conjuntament en projectes de millora que aportin més valor i rendibilitat. Van contactar amb nosaltres a la fi de Febrer del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu i creació de campanya SEM.

logo

CATÀ GERMANS

Catà Germans s’esforça per ser una empresa àgil i flexible, en constant evolució, cuidant l’atmosfera del client per a proporcionar un producte de qualitat en el menor temps possible. Van contactar amb nosaltres a la fi de Febrer del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

Tu-house_logotipo-web1

TU HOUSE

Tu house amb més de 30 anys d’experiència oferint serveis de llar i immobiliaris per a fer-los la vida més fàcil, lluitant dia a dia per complir les seves expectatives, posant a la seva disposició actitud i il·lusió. Van contactar amb nosaltres a la fi de Febrer del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

ELRECANVI

ElRecanvi Desballestaments (Recycle Car SL) és una empresa de caràcter familiar nascuda en 1.998, la qual es dedica a la recollida i reciclatge de vehicles al final de la seva vida útil i a la venda de recanvis i pneumàtics nous i d’ocasió. Van contactar amb nosaltres a la fi de Febrer del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

L’HORT D’EN PEPITO

Van contactar amb nosaltres a principis de Març del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

diagonal-risc-logo

DIAGONAL RISC

Diagonal Risc és una empresa de l’Assegurança. Els mediadors tenim la formació específica que ens permet donar resposta a totes les necessitats dels nostres clients i assessors amb rigor i serietat. Van contactar amb nosaltres a principis de Març del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu i un desenvolupament de Newsletter.

LOGO WEB.png

EQUILATER

Equilàter és una empresa de reconegut prestigi a nivell nacional en el sector de l’enginyeria i les instal·lacions, tant en els sectors residencial, com a terciari i indústria. Formada per un equip de professionals lliurats, porta el segell de qualitat i servei en el seu ADN. Van contactar amb nosaltres a principis de Febrer del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu. També ens ha contractat un plugin d’idiomes.

logo (1)

MULTICASA

Van contactar amb nosaltres a principis de Febrer del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

dronlex_logo

DRONLEX

Dronlex es dedica a el enregistrament d’imatges aèries amb drons. Dronlex és una empresa habilitada per l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) com a Operadora d’aeronaus pilotades per control remot, també conegudes com a Drons o RPAs. Van contactar amb nosaltres a a principis de Gener del 2019 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

logo_decodis

Decodis se dedica al decoración i diseño. Elaboran todo tipo de elementos encimeras de cocinas y baños, aplacados de pared, bañeras, muebles a medida y muchas cosas mas. Contactaron con nosotros a principios de Diciembre del 2018 para que le desarrolláramos un nuevo proyecto Web corporativo, le gestionemos el correspondiente mantenimiento de la Web y sus cuentas de correo. También nos ha contratado un paquete de posicionamiento en internet.

TARRACO FLUIDS Sl

Van contactar amb nosaltres a principis de Desembre del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu. També ens ha contractat un paquet de posicionament en internet.

logo

MI MUNDO UN ARCOIRIS

El meu món un arc de Sant Martí es dedica a l’articles i tractaments esotèrics i naturals elaborats artesanalment. Aquesta petita i modesta empresa familiar, amb l’objectiu d’acostar el món Esotèric i Natural, al dia a dia de les persones que vulguin conèixer-los. Van contactar amb nosaltres a mediats de Novembre del 2018 per a que li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu. També ens ha contractat un paquet de posicionament en internet.

POSIT SALUT

Posit Salut és un centre mèdic que ofereix serveis a clients de mútues que han d’estar associades a l’empresa. Va contactar amb nosaltres a principis de Desembre del 2018 per a realitzar canvis en la seva web corporativa.

NEW DECOR

New Decor va començar la seva marxa en el disseny i la fabricació de Mobiliari i Equipament Comercial fa més de 25 anys. Per al desenvolupament de la seva activitat New Decor compta amb un equip humà polivalent i maquinària de nova generació. Es va posar en contacte amb nosaltres a mitjan Desembre del 2018 perquè li desenvolupéssim una web corporativa amb el seu respectiu manteniment.

VENTOSA- JAESTIC

VENTOSA ADVOCATS

En Ventosa Advocats trobarà un bufet jurídic on conflueixen experiència, professionalitat i eficàcia. Garantint una atenció legal rigorosa en tots els àmbits del dret. Va contactar amb la nostra empresa a principis de Desembre del 2018 perquè ens encarreguem del desenvolupament de la pàgina web

ORTOPEDIA BAIX PENEDES-JAESTIC

ORTOPÈDIA BAIX PENEDÈS

Ortopèdia Baix Penedès és un neogocio dedicat a corregir o evitar les deformitats del sistema musculo-esquelètic del cos humà, per mitjà de cirurgia (cirurgia ortopèdica), aparells (dits ortesis) o exercicis corporals. Va contactar amb nosaltres a mitjan Novembre del 2018 perquè e desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

Jarama – JAESTIC

TALLER JARAMA

Taller Jarama ofereix als seus clients serveis especialitzats per a automòbils amb 50 anys d’experiència, la qual ha anat modelant la cartera de serveis per a emmotllar-se a les necessitats del manteniment dels vehicles. A més disposen de les més modernes instal·lacions, la més moderna tecnologia i maquinària per al diagnostico i reparació de vehicles. Va contactar amb nosaltres a principis de Novembre del 2018 perquè li dissenyéssim una nova web amb el seu manteniment corresponent.

SENSACIONS – JAESTIC

SENSACIONS RESTAURANT

Sencacions Restaurant és un negoci dedicat a l’hostaleria que ofereix plats únics i exquisits per al nostre paladar. Amb el seu restaurant situat a Vilafranca del Penedès ofereixen una bomba de sensacions per a poder gaudir d’una excel·lent vetllada ja sigui menjars o sopars. Va contactar amb nosaltres a principis de Novembre del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

AUTOSANFER – JAESTIC

AUTOSANFER

Autosanfer és és un concessionari de vehicles d’ocasió amb mes de 15 anys d’experiència. Posen a la disposició del client un ampli estoc permanent de cotxes automàtics o manuals, dièsel o gasolina de totes les marques i models on es pot triar el que més s’adapti a les seves necessitats o busquen el més adequat a la seva exigències. Van contactar amb nosaltres a principis de Novembre del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

Vanessa Duque – JAESTIC

VANESSA DUQUE

Vanessa Duque é empresa dedicada al sector de la moda. En els seus locals es poden trobar peces elegants per al sexe femenino tant per a esdeveniments com batejos, comunions, noces.. com per a vestir el dia a dia. Va contactar con nosaltres a principis de Novembre del 2018 perquè li realitzéssim la gestió de les xarxes socials, web i les seves cuentasde correu electrònic.

islandroom – JAESTIC

ISLAND ESCAPE ROOM

Island Fuita Room es dedica a l’entreteniment. Aquests et conviden a endinsar-te en una experiència única on sereu els protagonistes d’una emocionant aventura en uns espectaculars escenaris que us endinsaran en l’apassionant món de l’antic egipto. Van contactar amb nosaltres a principis de Novembre del 2018 per a que li desenvolupéssim un nou projecte Web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la Web i els seus comptes de correu.

BELLE PHOTOGRAPHY – JAESTIC

BELLE PHOTOGRAPHY

Belle Photography és un petit estudi de fotografia creat amb il·lusió i de manera autodidàctica, de la mà de Vanessa, que avui dia presenta un gran vano de serveis com per exemple els moderns NewBorns, Sessions Premamà i molts més a part de paquets especials. Ens va demanar ajuda a principis d’Octubre del 2018 per desenvolupar un projecte de Web Corporatiu nou i per la gestió del manteniment dels comptes de correu i Web corresponents.

AUTOCARAVANAS PENEDES – JAESTIC

AUTOCARAVANAS PENEDES.

Autocaravanes Penedes és una empresa especialitzada a oferir serveis de lloguer d’autocaravanes que s’emmotllin a les condicions que necessita el client per donar-li una major satisfacció i comoditat en la seva utilització. Ens va contractar a mitjans de Setembre del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la web i els seus comptes de correu.

AUREA – JAESTIC

AUREA FLOAT SPA

Aurea Float és un centre on es pot trobar diferents activitats SPA que proporcionen al client un servei satisfactori de relaxació corporal i mental especialitzat en flotació antiestrès, massatges i teràpies naturals, a més ofereix unes instal·lacions còmodes en un ambient cuidat i relaxat perquè et sentis a gust des del començament de la teva visita. Ens va contractar a mitjans de Setembre del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la web i els seus comptes de correu.

MICROMITTER – JAESTIC

MICROMITTER

Micromitter és una empresa dedicada a la mecanització de plàstics per a l’enginyeria, se centra en la
fabricació de peces mecanitzades a mida, peces úniques, prototips. La seva missió sempre serà la d’un producte de qualitat amb el millor servei. Ens va contractar a principis d’Agost del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la web i els seus comptes de correu i li dissenyéssim un nou logotip corporatiu per a l’empresa, a part de contractar els nostres serveis d’impremta.

AHORAYA – JAESTIC

AHORA YA DESATASCOS.

Ara ja Desembussos treballa utilitzant les màquines i eines adequades per a resoldre embussos a les canonades. Ens va contractar a principis d’Agost del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la web i els seus comptes de correu.

ELEVA RENT – JAESTIC

ELEVA RENT

Eleva Rent, és una empresa fundada l’any 2005 la qual es dedica al lloguer de diferents plataformes elevadores que s’ajustin a les necessitats del client. Ens va contractar a mitjans de Juny del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la web i els seus comptes de correu.

PONENT CAR – JAESTIC

PONENT CAR

PONENT CAR Quality, és una empresa amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’automòbil a Tarragona, dedicada a la compra i venda de vehicles d’ocasió, seminous, i nous, amb la intenció d’oferir als seus clients els millors vehicles, a part de fiabilitat, finançament, garantia i preus possibles. Ens va contractar a principis de Juny del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte web corporatiu, li gestionem el corresponent manteniment de la web i els seus comptes de correu.

JOYAS RUBLI – JAESTIC

JOYAS RUBLI

Joies Rubli a través dels seus experimentats tallers de joieria brinden la possibilitat de personalitzar articles i a part presenten creacions artesanals úniques capaces de satisfer des de la més petita necessitat, fins al més prestigiós dels regals .. Ens va contractar a principis de Juny del 2018 perquè li desenvolupéssim un nou projecte per a una campanya en Mitjans i va sol·licitar els nostres serveis d’Auditoria de Màrqueting Digital.

WEIDERAUTO – JAESTIC

WEIDERAUTO

Weiderauto creada en 2017, es dedica a comprar vehicles de qualsevol model i marca per vendre a empreses de la indústria automotriu. Ens va contractar a finals de Maig del 2018 per desenvolupar un projecte Web nou, per la gestió del corresponent manteniment de la Web i els seus comptes, per dissenyar un nou logotip corporatiu i per crear una nova campanya als seus Mitjans Web.

COLUER – JAESTIC

COLUER

Coluer és una empresa familiar dedicada a la fabricació i creació de bicicletes des de l’any 1991 aconseguint que cada client obtingui una bicicleta especialitzada per la funció que vol desenvolupar el client. Comercialitzen productes pel sector de muntanya, BMX, E-Bikes, Carretera, Ciutat… Ens va contractar a finals de Maig del 2018 per crear una campanya als seus mitjans Web.

EUROPRAXIS – JAESTIC

EUROPRAXIS

Europraxis Legal Advocats i Consultors enfoca el seu treball a la qualitat i l’ètica professional oferint als seus clients solucions d’assessorament integrat a totes les àrees del Dret a mida i dirigides a les necessitats específiques. Es va posar en contacte amb nosaltres a mitjans de Maig del 2018 per desenvolupar un projecte Web nou i gestionar el corresponent manteniment de la Web i correu.

GESTORIA BAIX CAMP – JAESTIC

GESTORIA BAIX CAMP

Gestoria Baix camp és una oficina dedicada a la gestió de tràmits de vehicles, trànsit i transport situada a la comarca del Baix Camp. Ens va demanar ajuda a principis de Maig del 2018 per desenvolupar un projecte Web Corporatiu nou i per la gestió del manteniment dels comptes de correu i la Web.

VINENTIA – JAESTIC

VINENTIA

Vinentia és una empresa la qual els seus serveis proporcionen a les petites bodegues una ajuda per la seva exportació a diferents països del seu producte relacionat amb el vi i el cava. Es va posar en contacte amb nosaltres a principis de Maig del 2018 per desenvolupar a la seva Web corporativa un nou projecte i una gestió del corresponent manteniment dels comptes de correu i la Web.

CHRISMAVE – JAESTIC

CHRISMAVE CONSTRUCCIONS

Chrismave Contrucciones és una empresa especialitzada a la reforma i la construcció. Ofereix serveis d’obra nova a càrrec d’un equip de professional amb una llarga experiència al sector, els quals es presenten preparats i qualificats. Ens va contractar a principis d’Abril del 2018 per crear un nou projecte de Web corporatiu, gestió del corresponent manteniment de la Web i dels comptes de correu.

A.Traguany – JAESTIC

A. TRAGUANY

A. Traguany és un negoci dedicat a la construcció i a les reformes d’edificis i infraestructures de qualsevol tipus. Ens va contactar a mitjans d’Abril del 2018 per desenvolupar un nou projecte Web corporatiu, gestionar el manteniment de la Web i els comptes de correu corresponents.

C&P VACUUM – JAESTIC

C&P VACUUM SERVICE

C&P Vacuum és una empresa que ofereix solucions tècniques per tots els sectors de la indústria i la investigació com pot ser la química, l’automoció, tractaments tèrmics, solars, semiconductor, alimentació, entre altres… Es van posar en contacte amb nosaltres a finals de Març perquè els produíssim un nou projecte Web corporatiu, gestionéssim el manteniment de la Web i els comptes de correu corresponents i vam dissenyar i imprimir les noves targetes de visita.

CIT

CIT El Vendrell

“El Centri d’Iniciatives i Turisme (CIT)” és una entitat associativa que al llarg de 50 anys de trajectòria ha procurat mantenir una actuació d’acord amb les exigències comercials i socials de cada moment. El CIT treballa per al comerç, l’empresari i la restauració del Vendrell. Des de Jaestic realitzem el desenvolupament de la seva pàgina web i app mòbil.

Localtic

LOCALTIC

Aquest congrés pretén donar pas a reflexió i debat sobre l’ús de les TIC en entorns públics a més de donar a conèixer les experiències que estan realitzant els professionals en l’àmbit TIC. Van contractar a Jaestic per a la creació de la pàgina web.

Herbalife

Herbalife

Herbalife promou un estil de vida saludable i la responsabilitat social. Des del patrocini d’esportistes i equips, generant major visibilitat dels productes, i esdeveniments per recolzar de forma individual, l’Equip Herbalife està canviant l’estil de vida de la gent a tot el món. A Jaestic ens encarreguem de la realització de l’auditoria, campanya SEM i gestió de les xarxes socials.

SomGrossa

SOM LA GROSSA

“Doncs som de… d’on és la Grossa, on està la il·lusió dels premis, on habiten els nervis dels sorteigs, on neixen els somnis.” D’aquesta forma es descriuen en Som la Grossa; detallista autoritzat nº 121699 de Loteria de Catalunya, des del 2 de Juny de 1987. Encara que l’establiment porta obert des de 1972. La creació de la imatge corporativa, manual d’estil i pàgina web es va fer a Jaestic.

Delicciias

DELICCIAS

En Deliccias.es treballen amb els millors ingredients, a més d’il·lusió, afecte i amor. Es dediquen a la creació de cistelles d’esmorzars; un regal especial, original i diferent per aquella persona que està passant un mal moment o aquelles persones tan volgudes pels clients. Jaestic va desenvolupar la seva botiga online.

Garcia&Villar

García & Villar Real Estate

GARCIA & VILLAR REAL ESTATE, amb més de 30 anys d’experiència, ofereix serveis de llar i immobiliaris per fer la vida més fàcil als seus clients, lluitant dia a dia per complir les seves expectatives, posant a la seva disposició actitud i il·lusió. Es van posar en contacte amb Jaestic per al disseny de la seva imatge corporativa i manual d’estil, desenvolupament web i serveis d’impremta.

FuesteriaMarcé

Fusteria Marcé

En Fusteria Marcè treballen per satisfer les necessitats dels seus clients en tot el relacionat amb l’ebenisteria. Destaquen al Vendrell per la seva àmplia varietat de dissenys que han fabricat en sòls de parquet, portes, armaris, finestres i molt més. En Jaestic ens vam encarregar del disseny de la seva pàgina web.

Laymatec

LAYMATEC

LAYMATEC és un laboratori d’anàlisi físic-químic, microbiològic que satisfà les necessitats analítiques dels seus clients de diferents àmbits dins dels quals destaquen; indústria petroquímica, paper i cel·lulosa, sector agro-alimentari, cosmètica, vitivinícola, etc. Van contractar a Jaestic per al desenvolupament de la seva pàgina web.

VilaAngie

Vila dels Àngels // Vil·la Angie

La Vila dels Àngels és un restaurant de Coma-ruga. On s’hi pot gaudir d’un dinar o sopar de la seva cuina mediterrània al seu menjador o terrassa. Van comptar amb Jaestic pel nameing, el desenvolupament de la imatge corporativa i manual d’estil, la creació de la pàgina web i, a més, els serveis d’impremta.

Vips

Disco Vip’s

La millor sala de festes de la Costa Daurada nascuda l’any 1976 i totalment renovada el 2012. Consta de 4 ambients a més de terrasses inclusive, per gaudir de les millors sessions de música i tots els èxits de la mà dels seus Dj’s residents, concerts, espectacles teatrals … Es van posar en contacte amb Jaestic per a la creació de la seva pàgina web.

Intelment

Centre Intelment

Centre Intelment és un centre d’entrenament del cervell. En les teràpies que es duen a terme, es tracten tot tipus de problemàtiques relacionades amb el cos, la ment i la gestió de les emocions. El seu objectiu és aportar a l’ésser humà les eines necessàries per poder gaudir d’una excel·lent qualitat de vida. La creació de la pàgina web es va fer des de Jaestic.

Pellisaarafols

Pellisa Ràfols

L’any 1959, el seu fundador, Ignasi Pellisa, va començar i fins avui, han estat en constant evolució. En Pellisa Ràfols ofereixen tot tipus de retolació i/o implantació global de la imatge corporativa. Van encarregar la seva pàgina web a Jaestic.

ReformasVictor

Reformas Víctor Barbero

Reformes Víctor Barber; una empresa amb més de 20 anys al mercat de la reforma. Centren la seva activitat en la reforma integral o parcial de l’habitatge, cobrint tots els sectors necessaris per dur-la a terme, garantint la qualitat dels acabats, els temps de lliurament i un preu competitiu. La creació de la pàgina web es va fer des de Jaestic.

BorauFoto

Borau Foto

“Després de tants anys, i encara no se perquè, les vivències de la Natura ara, m’han d’entrar per l’objectiu de la càmera, o tinc la sensació de que em perdo alguna cosa.“. Amb aquesta frase es resumeix el treball que fa Antoni Borau a BorauFoto. Jaestic vam ser els encarregats de donar forma a la seva pàgina web.

CentresMedicsegur

Centres MèdicSegur

Quality First Care, SL és una empresa de nova creació que sota la marca comercial de MedicSegur ofereix un servei de medicina privada de qualitat, orientada al pacient. Cuiden al detall l’atenció personalitzada i el seu objectiu és promoure una millora contínua en els seus serveis. Van contractar a Jaestic per a la creació de la pàgina web.

KartingComarruga

KARTING COMA-RUGA

En Karting Coma-ruga tenen un circuit per a adults; tècnic i ràpid per gaudir de la velocitat i les corbes. I un altre circuit infantil; el més gran d’Espanya, amb els karts de màxima seguretat per als nens. Van confiar en Jaestic per realitzar la seva pàgina web.

SagratCor

SAGRAT COR

El Col.legi Sagrat Cor del Vendrell està situat a la carretera de Valls (antic passeig de Castelar) amb ampliacions al C/ de Sta. Oliva i C/Colom. La seva formació es basa en les etapes d’educació infantil (guarderia), educació primària, secundària i batxillerat. El desenvolupament de la seva pàgina web ho vam fer des de Jaestic.

ClinicaDEntal

Clínica Dental Santa Tecla

En Clínica Dental Santa Tecla hi ha un equip multidisciplinari. La seva prioritat és el pacient; se li proporciona el diagnòstic i se li proposa la millor alternativa de tractament, ajudant-lo a prevenir els possibles problemes que puguin aparèixer en el futur, i realitzant els manteniments necessaris. L’empresa Jaestic, va ser contractada per realitzar la seva pàgina web.

Krypton

Krypton Chemical

Krypton Chemical es dedica des de l’any 1999 al desenvolupament i la fabricació de resines per a la construcció i la indústria. A les seves instal·lacions, situades a Hospitalet de l’Infant, Tarragona, desenvolupen i fabriquen resines de poliuretà, epoxi i poliurea per a tot tipus de projectes d’impermeabilització i recobriments de paviments i també per a processos industrials per a membranes de protecció. Van contractar a Jaestic per desenvolupar la seva pàgina web i la gestió de domini i correu.

NLP

NLP TRACK

En NLPtrack centren el seu interès, esforç i passió en la recerca, divulgació i formació de disciplines de canvi i millora personal i professional. Per a això, han reunit un equip de professionals relacionats amb l’organització d’esdeveniments i amb diferents disciplines de desenvolupament i creixement en tots els àmbits. La nostra empresa, Jaestic, va ser l’encarregada de realitzar la pàgina web i les campanyes SEM i SEO.

fuestalet

Fustalet

Fustalet sorgeix partint de la idea d’aprofitar la fusta de palets trencats per convertir-los en alguna cosa útil; que la gent pugui aprofitar i gaudir-ne i d’aquesta manera donar-li una segona oportunitat a aquesta fusta que malgrat haver estat tan castigada encara pot tornar a tenir un aspecte impecable, rústic, modern o vintage. Desde Jaestic els vam crear la pàgina web.

sahita

La Sahita

La finca “La Sahita”, està situada en el cor d’Extremadura pel seu immillorable clima i particular sòl que propicia unes condicions úniques per al cultiu de l’olivera. Tots els productes Sahita posseeixen el segell de qualitat sota la denominació “Smoil”. Jaestic no solament va fer el desenvolupament de la web, sinó que també els va fer les fotografies de producte, auditoria, consultoria tècnica, campanya SEM i SEO, campanya de newsletter, gestió de l’estratègia en Amazon, el pla de mitjans i la gestió de base de dades.

TSV

TSV

TSV es dedica a la reparació de tot tipus de vehicles industrials, grues en general i turismes des de l’any 1999. Al llarg d’aquests anys s’han adaptat a les necessitats del mercat i especialitzant-se en el sector industrial a causa de la demanda dels serveis, absents a la zona. Contacten amb Jaestic per a la realització de la pàgina web.

ICPNL

L’Institut Català de Programació Neurolingüística

ICPNL és una organització creada per promoure la divulgació, formació i recerca de Programació Neurolingüística i Coaching amb PNL. Els seus professionals de primer nivell centren les activitats en l’estudi del comportament humà i en la comunicació interpersonal amb un enfocament pragmàtic i rigorós, alhora que dinàmic i actual. Jaestic va desenvolupar la seva pàgina web i campanyes SEM i SEO.

Proxim

PROXIM

Auto Taller Proxim SL comença la seva activitat l’any 2013; una empresa familiar que des de 1985 està lligada en el sector de l’automoció. Els seus professionals especialitzats garanteixen el millor tracte. Cobreixen tots els serveis que pot precisar el client i el seu vehicle. Es van posar en contacte amb Jaestic per a la creació de la pàgina web.

Vitanorte

VITA NORTE L’ATELIER

L’ATELIER, escola fundada l’any 1987 amb la il·lusió de seguir el camí del coneixement i de les diferents tècniques relacionades amb el sector de la moda; classes de patronatge – costura – escalat – en teixit de calada i gènere de punt en especialitat femenina, masculina i infantil – estilisme – disseny – dibuix de maniquí – il·lustració – pintura artística i aparadorisme. Jaestic es va encarregar del desenvolupament de la seva pàgina web.

Bienestar

Bienestar y Cambio

BENESTAR Y CANVIO és un centre de teràpies naturals i desenvolupament personal, situat al Vendrell. El seu principal objectiu és ajudar als seus clients a aconseguir el seu benestar físic i emocional, així com acompanyar-lo en el procés de canvi (personal o professional) que hagi decidit iniciar. La nostra empresa, Jaestic, va ser contractada per realitzar la pàgina web, la campanya SEM i la campanya en xarxes socials.

ICF

ICF

Inter-Continental-Filtracion ofereix els serveis de: Parker store, Enginyeria en filtració d’hidrocarburs, Fabricació d’Unitat de Mòbils de filtració, Personalització de filtres i Servei de venda directa des de les seves botigues. Jaestic va ser l’encarregat de realitzar-li la seva pàgina web.

calafell evasion

Calafell Evasión

Durant 21 anys comparteixen amb els seus clients la passió pels viatges organitzats arreu de tota la Península Ibèrica. La confiança brindada pels seus clients al llarg d’aquests anys els ha permès desenvolupar tant la gamma de les seves ofertes de viatge com l’establiment de CALAFELL EVASION a Espanya i Portugal. Jaestic els va crear la pàgina web.

WalkiriaEspino

Walkiria Espino

Walkiria Espino és una cantant, rapera, compositora i ballarina espanyola resident a Barcelona. Al setembre de 2014 va llançar la seva primera cançó original i el seu video musical, “Do not Let Me Go”. Al mateix temps, Espino actuava en esdeveniments i clubs de tota Europa. Es va posar en contacte amb Jaestic per al desenvolupament de la seva pàgina web.

Pairot

Pairot descans

Pairot Descans és una empresa fundada en 1956, acumulat al llarg dels anys una gran experiència al món del descans, oferint aquesta experiència en forma de servei especialitzat a tots els seus clients. Van acudir a Jaestic per a la realització de la seva pàgina web.

Merkapiso

Merkapiso

Merkapiso és una empresa de serveis immobiliaris amb seu a Viladecans, que es dedica a la compra, venda i lloguer d’immobles (pisos, cases i locals comercials) en tota Catalunya. Van contractar els serveis de Jaestic per a la creació de la pàgina web i la campanya SEM.

AiC

AIC Congres

AiC Congres és l’esdeveniment de Calafell que s’ha convertit en una cita obligada per als immobiliaris més exigents; aquells immobiliaris que volen anar una mica més enllà d’escoltar a immobiliaris parlant per a immobiliaris, per aquells que volen créixer i saben que, per aconseguir-ho, han d’obrir molt els ulls i la ment, conèixer i aprofundir en el que estan fent professionals d’altres àmbits per arribar a l’excel·lència. Van contractar els serveis de creació web de Jaestic.

Herma

Herma & Maher

HERMA treballa des de fa més de 40 anys per marcar tendències en el sector del moble entapissat de disseny i MAHER compta amb una àmplia experiència en el sector del moble entapissat de disseny. Van contractar a Jaestic per al desenvolupament de la seva pàgina web, les campanyes de newsletter i gestió de base de dades.

Muychulo

Muy chulo

Muy chulo és una tenda on venen detalls per regalar, de decoració, per a bebès … Amb missatges simpàtics. Es posen en contacte amb Jaestic per realitzar la pàgina web, auditoria, consultoria, assistència tècnica, campanya SEM i SEO i gestió de les xarxes socials.

vandellos

Vandellós Grup

Assessorament Integral Grup Vandellòs, referent en l’assessorament d’empreses de les comarques del Penedés i del Camp de Tarragona enfocada a donar servei a empreses, professionals, autònoms i Administracions Públiques. Contracta a Jaestic el Pla Renoweb Corporatiu, Hosting i manteniment tècnic d’Aplicatiu d’Emmagatzematge de pdf amb control d’usuaris.

habitakulum

Habitakulum

Habitakulum és el joc de escapismo en viu de la ciutat de Tarragona. Ens visita interessat en què li assessorem respecte a la imatge en internet del seu projecte. Contracta el desenvolupament del Naming, del Branding i del Pa Corporatiu Renoweb amb configuració de TPV per a reserves.

lanttonia

Lanttonia

La passió per la gastronomia és la que ha portat a Antonia Aguilar, la propietària, a muntar aquest negoci en el qual es pot trobar pràcticament de tot. Va confiar en nosaltres per elaborar el seu projecte web i millorar la seva presència en internet.

balmes

Balmes Innova

Balmes Innova és la marca comercial amb la qual Centre d’Estudis Jaume Balmes i Fundació Privada Jaume Balmes AZ ofereix els seus serveis de formació i consultoria a empreses, autònoms i particulars. Balmes Innova es van posar en contacte amb Jaestic per a la realització d’assessorament tècnic, consultoria i CEO.

Gervall

GERVALL

Aplicacions Electromecàniques Gervall sempre ha seguit una mateixa filosofia: mirar més enllà amb l’objectiu ferm d’oferir als seus clients, una àmplia gamma de components per a ascensors, amb les millors prestacions i la màxima qualitat. Contracten a Jaestic per a la instal·lació i formació en CRM, assessorament tècnic i el desenvolupament de la seva pàgina web.

reformatelo

Refórmatelo

És el Portal Web de Comparador de Pressupostos de Reformes i Serveis de la Llar especialitzada a Barcelona i Província. Contacta amb nosaltres per assessorar-se en el desenvolupament del portal de serveis, finalment contracta un Pla Renoweb Avançat amb motor de cerca i reserves.

konforkit

Konforkit

KONFORKIT és la tecnologia de sostres mòbils de fàcil instal·lació i de baix cost que permet l’obertura parcial o total del sostre segons les necessitats, accionant un simple botó o mitjançant un comandament a distància. Contacta amb nosaltres per desenvolupar pàgina web, SEU i campanya en Google Adwords.

Punt dePintures

El punt dels pintures

El punt de les Pintures són botigues especialitzades en la venda de pintures, eines, maquinària i complements decoratius amb llarga tradició al món de la pintura i amb un excel·lent equip de professionals amb més de 20 anys de presència a les províncies de Tarragona i Barcelona. Es van posar en contacte amb Jaestic per a la realització de la seva pàgina web.

garraf

Autoescola Garraf

L’any 1980 neix Autoescola Garraf, amb la ferma convicció d’esdevenir una escola de conductors de referència a Vilanova i la Geltrú i intentant impartir un mètode d’ensenyament fàcil i proper per l’alumne, modern i entenedor. Contracten Pla Renoweb Corporatiu per a renovar la seva imatge a internet.

SantTelm

Finques SantTelm

Finques Sant Telm és una empresa amb experiència en el sector immobiliari a la zona de Calafell. Especialitzats en la venda i captació de propietats a la zona de platja. Van decidir contactar amb Jaestic per a la creació de la seva pàgina web.

Graubox

Graubox

Centres de Transformació GRAUBOX S.L., es dediquen a donar solucions per a la construcció d’estacions transformadores. Es van posar en contacte amb Jaestic per a la realització de la seva pàgina web.

AreaPintures

Area Pintures

Area Pintures és una tenda de pintures que té com a objectiu oferir als seus clients una bona varietat de productes de primera qualitat al millor preu. Van contractar a Jaestic per a la creació de la seva pàgina web.