vandellos

Vandellós Grup

Assessorament Integral Grup Vandellòs, referent en l’assessorament d’empreses de les comarques del Penedés i del Camp de Tarragona enfocada a donar servei a empreses, professionals, autònoms i Administracions Públiques. Contracta a Jaestic el Pla Renoweb Corporatiu, Hosting i manteniment tècnic d’Aplicatiu d’Emmagatzematge de pdf amb control d’usuaris.

habitakulum

Habitakulum

Habitakulum és el joc de escapismo en viu de la ciutat de Tarragona. Ens visita interessat en què li assessorem respecte a la imatge en internet del seu projecte. Contracta el desenvolupament del Naming, del Branding i del Pa Corporatiu Renoweb amb configuració de TPV per a reserves.

lanttonia

Lanttonia

La passió per la gastronomia és la que ha portat a Antonia Aguilar, la propietària, a muntar aquest negoci en el qual es pot trobar pràcticament de tot. Va confiar en nosaltres per elaborar el seu projecte web i millorar la seva presència en internet.

reformatelo

Refórmatelo

És el Portal Web de Comparador de Pressupostos de Reformes i Serveis de la Llar especialitzada a Barcelona i Província. Contacta amb nosaltres per assessorar-se en el desenvolupament del portal de serveis, finalment contracta un Pla Renoweb Avançat amb motor de cerca i reserves.

konforkit

Konforkit

KONFORKIT és la tecnologia de sostres mòbils de fàcil instal·lació i de baix cost que permet l’obertura parcial o total del sostre segons les necessitats, accionant un simple botó o mitjançant un comandament a distància. Contacta amb nosaltres per desenvolupar pàgina web, SEU i campanya en Google Adwords.

garraf

Autoescola Garraf

L’any 1980 neix Autoescola Garraf, amb la ferma convicció d’esdevenir una escola de conductors de referència a Vilanova i la Geltrú i intentant impartir un mètode d’ensenyament fàcil i proper per l’alumne, modern i entenedor. Contracten Pla Renoweb Corporatiu per a renovar la seva imatge a internet.

4-your-closet

4 Your Closet

4 Your Closet neix a partir de la il·lusió per emprendre de dues amigues boges per la moda i les noves tendències, amb estil propi i amb ganes de compartir els seus looks. Contacten amb nosaltres per aconseguir una correcta identitat digital en Internet, desenvolupant la seva imatge corporativa i tenda online.

safreb

Safreb

Empresa innovadora dins l’àmbit de l’agricultura ecològica amb premi emprèn 2016 de la diputació de Tarragona, contacta amb nosaltres per a realtzar la seva imatge corporativa, logotip, tarjetes de visita i tenda online.

hl-club

HL CLUB

Grupo Visto, SL és una assessoria i consultoria d’allotjaments de temporada i serveis immobiliaris que ofereix serveis exclusius com a neteja o trasllats amb taxi. Desenvolupem la seva imatge en internet amb motor de cerca d’habitatges i serveis.

malthus-darwin

Malthus Darwin

Rosa Cabezas Ventura, Directora de Desenvolupament i Formació de Malthus Darwin. Consultoria de recursos humans especialitzada en selecció i headhunting de comandaments intermedis i directius. Contacta amb Jaestic per desenvolupar diseny personalitzat web i  aplicació de Backoffice.

mobles-valles

Mobles Vallés

Rosa Mª Vallés ens visita perquè li elaborem la pàgina web de la seva tenda de mobles fundada en 1965 a Cornellà de Llobregat, Mobles Comercial Rentat, una tenda pionera en la seva època. D’aquest esforç, Mobles Vallés ha consolidat com a empresa del sector del moble, que al Vendrell prendria el seu actual emplaçament l’any 1997, fins al dia d’avui.

logo_modificado

Terracar

A l’Octubre del 2014, vam parlar amb Terracar, un taller mecànico ubicat a Vilanova i la Geltrú, i contractaren amb Jaestic SL la seva nova pàgina web amb un disseny simple i pràctic. També es desenvolupà el posicionament SEO.

Logo_para_web_PC10

PC10

Al juny del 2014, representants de l’empresa d’informàtica PC10 varen contactar amb Jaesric SL per a contractar el pla Renoweb. Llavors, es disenyà la pàgina, la qual es va fer en dos idiomes i es desenvolupà el posicionament SEO.

logo_canfauna

A l’abril de 2014, representants de Can Fauna, un centre ubicat a Banyeres del Penedès (Tarragona) dedicat a l’educació canina, es reuneixen amb JAESTIC SL per contractar
– Disseny de pàgina web i contingut
– Xarxes socials
– Disseny i estampació de samarretes.

logo-sublim

Sublim

En març del 2014, l’estudi de fotografia Sublim, ubicat a Tarragona, contacta amb Jaestic SL per a fer una web en WordPress i adaptar una plantilla a les seves necessitats. Ells proporcionaren tot el material i nosaltres ens vam de dissenyar una pàgina sutil i funcional. Més tard també es va crear la web www.sublimkids.com, centrada en la fotografia de la maternitat i els nens.