SEM [Search Engine Marketing]

SEM és el coneixement i correcte ús de les eines necessàries per aconseguir en Internet, amb anuncis patrocinats, un posicionament destacat en les cerques d’interès per al teu objectiu.

Aquesta tècnica es pot aplicar principalment, en els cercadors Google, yahoo i Bing i en la majoria de xarxes socials com Facebook, Tuenti, Youtube, etc…

En Jaestic, et garantim la màxima optimització dels teus recursos pressupostaris per a les campanyes contractades amb nosaltres.

Social Media - Jaestic.com

Visibilitat

Augmentar la visibilitat de la pàgina Web permet ser vist per molta més gent, la qual cosa repercuteix en el nombre de visites i multiplica la capacitat de la teva Web per a generar contactes.

Clients

Ser visible i tenir notorietat en Internet implica que un major nombre de persones i empreses coneixen l’empresa, els seus productes i serveis. El nombre de clients potencials creix i dóna accés a nous públics i mercats.

Xarxes Socials

Existir en Internet implica estar present a les Xarxes Socials i això comporta una promoció de la identitat corporativa augmentant així la notorietat i el coneixement de nostra marca.

Personalitzat

Total flexibilitat i personalització. Definir quan i com volem apareixer. Segmentació per públic objectiu.

Tot això permet un major control de la estratègia i adaptació a les necessitats de cada moment.

Productivitat

Pagar únicament per resultats: Solament es paga quan algú fa clic en el nostre anunci. Això permet rendibilitzar la inversió.

Aconseguir molt amb molt poc: Una bona estratègia SEO permet amb un cost reduït augmentar la notorietat de la pàgina web.

Informació

Informes detallats i sempre actualitzats sobre qui, com, quan i des d’on s’accedeix a Web.

Permet conèixer el grau de resposta a les campanyes engegades i així aconseguir un major control i millorar l’estratègia comunicativa.