Neesletters - Email Marketing Jaestic A Jaestic, com a Agència de Marketing Digital especialitzada en el desenvolupament de negocis a Internet entenem la importància de la comunicació amb els clients potencials o clients actius.

Per això l’enviament de Newsletters periòdiques a la teva BBDD (Base de Dades) amb informació, promocions, ofertes o descomptes és vital per a mantener i/o augmentar tant el ratio de venta per client com per a augmentar les vendes del teu negoci.

Aquest sistema mostra grans resultats tant per a la captació de nous clients com per a la fidelització dels clients que actualment pugui tenir el teu negoci.

L’Email Marketing o també conegut com a Enviament de Newsletters, pot ser enviat tant a la BBDD que ens proporcionis como a BBDD que desitgis, ja que disposem d’un servei d’alquiler de BBDD a la que podràs també enviar les teves Newsletters i augmentar així la teva cartera de clients.

Nosaltres et dissenyarem la creativitat, t’aportarem la BBDD o la enviarem a la teva BBDD, gestionarem l’enviament i t’informarem amb informes detallats dels resultats obtinguts en cada enviament.

Servei totalment adequat a la LOPD, LSSI o LSSICE.

Tú, simplement decideix què vols comunicar, i nosaltres ens ocupem de la resta.

Solicita més informació sobre el nostre servei d’Email Marketing o enviament de Newsletters en el Següent Enllaç:

SOLICITAR MÉS INFORMACIÓ