SEO (Search Engine Optimization)

Es denomina SEO o posicionament Web, al conjunt d’accions i estratègies necessàries per aconseguir el millor posicionament orgànic possible del teu Web o Blog en cercadors.

Aquest conjunt de estratègies i accions es divideixen en:

  • SEO on page, que són les accions que es necessiten realitzar sobre la pàgina web.
  • SEO off page, que és el conjunt d’estratègies externes al teu Web que ajudaran a millorar el posicionament d’aquesta en cercadors.
image seo consultoria digital vendrell

1rs en els Buscadors

Estar entre els primers llocs de les cerques és molt important. Així és com la majoria de les persones van a donar amb la nostra Web, coneixeran els nostres productes o serveis i ens contactaran.

Comunicació

Definir molt bé el que fem, comunicar-ho amb la mateixa claredat amb l’objectiu de fer-ho arribar a la gent que tenim interès en què ens conegui i contracti els nostres serveis.

Segmentació

Estar ben posicionat a la teva zona, localitat, província, país, etc. depenent del teu radi d’acció.

Planificació

Definir quan i com volem aparèixer amb major intensitat, així com estudiar el grau de resposta a les campanyes engegades ens permet un major control i millorar l’estratègia comunicativa

Optimització

Jaestic, revisarem els 40 punts de control on page que garanteixin la millor optimització de l’estructura del teu Web per a cercadors i t’aconsellarem l’estratègia off page més adequada segons els teus objectius i mercat.

Rentabilitat

Rendibilitzar la teva inversió. Aconsegueix molt amb poc. Una bona estratègia SEO permet amb un cost reduït augmentar la notorietat de la pàgina web.