APPS FOR BUSINESS – JAESTIC

A Jaestic desenvolupem aplicacions mòbils per a Empreses tant natives com a universals.

Som especialistes en desenvolupament d’aplicacions universals orientades a les diferents facetes dins d’una empresa.

Coneix les nostres WebApps:

JAESDOC

Jaesdoc - App For Business

GESTIÓ DE DOCUMENTS

Amb Jaesdoc, Apps For Business, comparteix amb tots els teus clients documentació en qualsevol format (pdf, word, jpeg, png, etc), les seves factures i els pressupostos sol·licitats de forma totalment segura i des de la teva pròpia Web. Crea usuaris per als teus empleats on podràs compartir amb ells de manera segura les seves nòmines o correspondència personal.

Prova-la sense compromís clicant a la imatge:

 

 

SIGNAL IMPULSE

 

 

GESTIÓ DE JORNADES LABORALS

Signal Impulse t’ajudarà a gestionar l’horari dels teus treballadrs de forma ràpida i senzilla. Podràs controlar el compliment de la jornada laboral, registrar les hores extres i absentisme dels treballadors directament des del móbil dels empleats. Registra i comproba l’entrada dels trebalaldors fent un simple clic al botó de check-in i la seva sortida clicant check-out.

VIU EL MUNICIPI

Amb Viu El Municipi els ciutadans del teu municipi coneixeràn tots els avantatges que els ofereix el seu municipi, tots els serveis que tenen, esdeveniments, botigues, aparcaments, hospitals, transport públic, farmàcies de guardia, etc. Tot des de una manteixa aplicació. Jaestic ofereix aquesta aplicació amb un ràpid desenvolupament, disseny totalment personalitzat amb fàcil gestió i manteniment de la mateixa.

 

 

Si cap de les nostres WebApps cobreix les teves necessitats, Jaestic pot desenvolupar una App Bàsica per a la teva empresa en un període de 4 setmanes.

Jaestic és una Agència de Màrqueting Digital especialitzada en el desenvolupament de negocis a Internet que dissenya, analitza, desenvolupa i gestiona la teva idea de negoci a Internet.

A més del desenvolupament de Jaesdoc, Signal Impulse, Viu El Municipi, oferim els següents serveis:

Sol·licita més informació

Accepto les condicions de protecció de dades de Jaestic.